Monday, February 2, 2015

Harap tiada kali keempat, harap harap

Hari tu cousins trip, pergi USS, pergi USS Singapore untuk kali yang ketiga. Ya, kali ketiga. Member aku kata.

Anis, kalau USS tau ko dah tiga kali pergi USS mesti dorang ambik kau jadi duta weh.

Ha ha ha, tak lawak k tak lawak. So to my future husbeng, awak please jangan cakap nanti kita honeymoon nak bawak saya pergi USS Singapore, bukan tak mahu, tapi saya penat nak kena excited untuk kali keempat. Harap abang faham, amboi kau, abang. Hahah. 



Okay abang? (penuh penegasan)


Saya gelak gelak kat atas tu, tu erm tapi saya serious ni.


No comments: